fi Finnish en English

SM2022

TULOKSET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ

Multigolfin SM-kisat 27.8.2022. Tule mukaan!

Multigolfin suomenmestaruuksista kisataan tänä vuonna Lepaan multigolfkentällä Hattulassa. Luvassa on iloista ja rentoa meininkiä kauniissa maisemissa. Tutustu rohkeasti uuteen lajiin. Kisaamaan voi lähteä, vaikka sinulla ei vielä olisi kokemusta MultiGolfista. Kaikille kisaajille on varattu puistogolfvälineet järjestäjien puolesta. Myös jalkapalloja ja frisbeekiekkoja on varalla muutamia, mikäli niitä ei omasta takaa löydy.

Ilmoittaudu mukaan kilpailuun

SM-kilpailuihin ilmoittaudutaan Metrix-järjestelmässä. Luo tunnus palveluun, hae SM-kisat kilpailukalenterista ja rekisteröidy kilpailuun. Ilmoittautuminen kisoihin on auki 24.8. asti. 

Ilmoittaudu Multigolfin SM-kilpailuihin tästä.

Sarjat ja osallistumismaksut

Multigolfin SM-kisoissa kilpaillaan kolmessa sarjassa: juniorit (vuonna 2007 ja sitä myöhemmin syntyneet), naiset ja miehet. Multigolfin SM-kisat ovat tapahtuma, johon voi osallistua vaikka koko perheen voimin!

Aikuiset Early bird hinta 25 €, voimassa 30.6. asti. Sen jälkeen osallistumismaksu 35 €.

Juniorit 25 €

Maksutapoina MobilePay ja tilisiirto. Maksuohjeet ilmoittautumisjärjestelmässä.

Kisaohjelma 

Kisa-areenana toimii Lepaan Multigolfkenttä Lepaantie 72-90, 14610 Lepaa. Kisaajat suorittavat koko radan (9 väylää) kaikissa lajeissa. Kisaajat jaetaan ryhmiin, jotka aloittavat pelaamisen eri väyliltä. 

Klo 10.00 – Ilmoittautuminen (Kisateltta)
Klo 10.30 – Kisainfo (Väylä 1)
Klo 11.00 – Frisbeegolf
Klo 12.00 – Futisgolf
Klo 13.00 – Lounastauko
Klo 14.00 – Puistogolf
Klo 15.00 – 300 euron kisa kokonaiskilpailun kolmelle parhaalle (Väylä 1)
Klo 15.30 – Palkintojen jako (Väylä 1)

Palkinnot

Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Lisäksi kaikille osallistujille on tiedossa muhkea tuotekassi. SM-kisat huipentaa mittelö, jossa kilpailun kolme parasta (mistä tahansa sarjasta) kisaavat keskenään 300 euron rahapalkinnosta!

Oheisohjelma

MLL Tyrvännön yhdistys ry järjestää kisoissa oheisohjelmaa katsojille ja pelaajille kisan lomassa. Pisteellä on mahdollisuus kokeilla osumatarkkuuttaan jättikokoiseen ilmatäytteiseen darts-tauluun, kerätä pisteitä renkaanheitossa, tanssia hulahulaa ja taiteilla puujaloilla. Osallistu myös yhteisölliseen käsityöhaasteeseen.

Seuraa Multigolfin virallisia somekanavia Facebookissa @Multigolf ja Instagramissa @Hattulanmultigolf ja pysyt ajantasalla kisavalmisteluista. 

Käytännön asiat

Ruokailu

Lepaan viinitilan lounas ja kahvio palvelevat kello 9-19. Lounas ei kuulu kisan osallistumismaksuun.

Lepaan kartanon vohvelikahvilassa voi nauttia makeita herkkuja. Vohvelikahvila avoinna klo 12-20.

Majoitus

Lepaan kartano tarjoaa kisavieraille majoitusta. 

Majoitustila Toimela. 6 kahden hengen huonetta (osaan huoneista lisävuodemahdollisuus). Hinta 130e/2hh/vrk aamiaisella ja 100e/2hh/vrk ilman aamiaista.

Kartanon Vierashuone. Hinta 150e/2hh/vrk aamiaisella ja 120e/2hh/vrk ilman aamiaista.

HAMKin opiskelija-asunnoista on mahdollista varata yhden ja kahden hengen huoneita. Huoneet ovat soluissa, joissa on 4 huonetta, yhteinen keittiö/oleskelutila sekä 2x Wc ja suihku. Hinta 38€/hlö/yö kahden hengen huoneessa ja 49€/yö yhden hengen huoneessa, sis liinavaatteet, ei aamupalaa. Tiedustelut ja varaukset: irmeli.vanne[at]hamk.fi 

Paikoitus

Parkkipaikkojen sijainnit näkyvät alla olevassa kartassa. 

© 2022 Suomen Multigolfliitto. All rights reserved. Webdesign by Pro%entti.