fi Finnish en English

MultiGolfin MM-kisat 2.9.2023

Tänä vuonna MultiGolfissa mitellään maailmanmestaruuksista! Kisat järjestetään Lepaan multigolfkentällä Hattulassa. Luvassa on edellisten vuosien tapaan iloista ja rentoa meininkiä kauniissa maisemissa. Tule mukaan!

Mikä MultiGolf?

MultiGolfissa kisataan samalla kentällä frisbee-, futis- ja puistogolfissa. Hyvät lähtökohdat kisaan on, jos olet pelannut jollain näistä välineistä! Kolmen lajin yhdistelmä tuo mukavan yllätyselementin itse kisaan ja aiempina vuosina mukana on ollut monia, joille MultiGolf on lajina entuudestaan vieras. Tutustu siis rohkeasti uuteen lajiin! Kisaamaan voi lähteä, vaikka sinulla ei vielä olisi kokemusta MultiGolfista.

Ilmoittaudu mukaan kilpailuun

SM-kilpailuihin ilmoittaudutaan Metrix-järjestelmässä. Luo tunnus palveluun, hae MM-kisat kilpailukalenterista ja rekisteröidy kilpailuun. Ilmoittautuminen kisoihin on auki 31.8. asti tai kunnes maksimiosallistujamäärä saavutetaan. Paikkoja on rajoitettu määrä, ilmoittaudu siis nopeasti! 

Ilmoittaudu Multigolfin MM-kilpailuihin tästä.

Sarjat ja osallistumismaksut

Multigolfin MM-kisoissa kilpaillaan kolmessa sarjassa: juniorit (vuonna 2008 ja sitä myöhemmin syntyneet), naiset ja miehet. Multigolfin MM-kisat ovat tapahtuma, johon voi osallistua vaikka koko perheen voimin!

Aikuiset Early bird hinta 25 €, voimassa 31.7. asti. Sen jälkeen osallistumismaksu 35 €.

Juniorit 25 €

Maksutapoina MobilePay ja tilisiirto. Maksuohjeet ilmoittautumisjärjestelmässä.

Kisavälineet

Kaikille kisaajille on varattu puistogolfvälineet järjestäjien puolesta. Myös jalkapalloja ja frisbeekiekkoja on varalla muutamia, mikäli niitä ei omasta takaa löydy.

Palkinnot

Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Lisäksi kaikille osallistujille on tiedossa muhkea tuotekassi. MM-kisat huipentaa mittelö, jossa kilpailun kolme parasta (mistä tahansa sarjasta) kisaavat keskenään 500 euron rahapalkinnosta!

Kisaohjelma 

Kisapäivän alustava aikataulu: 

Klo 10.00 – Ilmoittautuminen (Kisateltta)
Klo 10.30 – Kisainfo (Lepaan Kartanon kisakeskus)
Klo 11.00 – Frisbeegolf
Klo 12.00 – Futisgolf
Klo 13.00 – Lounastauko
Klo 14.00 – Puistogolf
Klo 15.00 – 500 euron kisa kokonaiskilpailun kolmelle parhaalle (Väylä 8)
Klo 15.30 – Palkintojen jako (Lepaan Kartanon kisakeskus)

Kisaajat suorittavat koko radan (9 väylää) kaikissa lajeissa. Kisaajat jaetaan ryhmiin, jotka aloittavat pelaamisen eri väyliltä. 

Kisa-areenana toimii Lepaan Multigolfkenttä Lepaantie 72-90, 14610 Lepaa. Parkkitilaa löytyy Packalenintien varrelta asfalttiparkkipaikalta (alla karttakuva). Seuraa opasteita Tyrvännöntieltä vasemmalle Lepaantielle ja käänny kilometrin jälkeen oikealle Packalenintielle.

Parkkipaikan sijainti kartalla.

Seuraa Multigolfin MM-kisojen tapahtumasivua Facebookissa ja pysyt ajantasalla kisavalmisteluista @Multigolfin MM-kisat 2023

Lepaan perheloikka - liikuntatapahtuma ja hierontapiste

Lepaan perheloikka -liikuntatapahtuma järjestetään Lepaan kartanolla yhtäaikaisesti MultiGolfin MM-kisojen kanssa. Perheille on monipuolisia tapahtumapisteitä, esimerkiksi pomppulinna, ilmadarts, yhteisöllinen käsityöpiste, keppihevosrata ja ponitalutusta sekä Kangoo Jumps -näytetunti. Tapahtuma on maksuton lukuunottamatta talutusratsastusta.

Liiketilakokonaisuus Tanja tarjoaa MultiGolf-kisojen ajan 15 min hierontoja hintaan 10 €. Nonstop-periaatteella!

Majoitus ja ruokailu

Lounasta on saatavilla Lepaan kartanolla kello 11.30-14. Tarjolla lohikeitto tai salaattibuffa hintaan 12 €. Myös vohvelikahvila palvelee kisavieraita.

Lepaan viini- ja puutarhatilan myymälä sijaitse kätevästi matkan varrella kisakeskukseen. Myymälä palvelee lauantaina klo 9-19 ja sunnuntaina klo 10-19. Katso lisätietoja tästä.

Lepaan Kartano tarjoaa kisavieraille majoitusta hintaa 100 € / yö / 2hh. Hintaan sisältyy aamiainen. Tiedustelut ja varaukset suoraan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 044 2416424. 

© 2022 Suomen Multigolfliitto. All rights reserved. Webdesign by Pro%entti.